Voordelige prijzen op Voordelige-Banners.nlKwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Voordelige-Banners 468x60

Prijzenoverzicht

 • » Statische banners ( Per stuk )

  U bent op zoek naar een mooie, maar voordelige statische banner om uw producten of diensten te promoten? Dat komt dan goed uit, want ook voor statische banners kunt u terecht bij Voordelige-Banners.nl! Voor slechts 12,50 euro ontwikkelen wij voor u een prachtige niet bewegende banner.


 • » Bewegende banners ( Per stuk )

  Wilt u toch wat meer dan een statische banner, omdat u beter de aandacht van uw potentiële klanten wilt trekken? Dan is een bewegende banner wat voor u! Bewegende banners springen namelijk over het algemeen meer in het oog dan statische banners. Wij ontwerpen voor u prachtige bewegende banners (GIF) maximaal 3 frames per banner en dat voor maar 17,50 euro per banner! Uiteraard zijn meer frames per banner ook mogelijk, prijs is dan op aanvraag.


 • » Slider banners ( Per stuk )

  Elke week een nieuwe actie? U wilt dat uw bezoeker een bepaald product niet laat schieten? Met een aantrekkelije sliderbanner is dit probleem opgelost. Wij ontwerpen voor u prachtige slider banners voor 17,50 euro per slider banner!


 • » Website Headers ( Per stuk )

  Veel mensen vinden het lastig om een mooie website header te ontwerpen. Vooral degenen die een standaard ontwerp voor hun website hebben gekozen, zullen dit probleem herkennen. Zij willen het ontwerp immers vaak personaliseren met een mooie website header. Het goede nieuws is dat wij voor u een prachtige header ontwerpen voor slechts 22,50 euro!


 • » Facebook omslag afbeelding ( Per stuk )

  Nu ieder profiel op Facebook een omslag heeft, is het aan te raden om ook voor uw pagina een mooie Facebook omslag afbeelding te laten ontwerpen. Voordelige-Banners.nl heeft veel ervaring met het ontwerpen van een Facebook omslag en doet dat voor slechts 22,50 euro!


 • » Facebook profiel afbeelding ( Per stuk )

  De zoektocht naar de perfecte Facebook profiel afbeelding is voor veel mensen eindeloos. Wat is nu een geschikte afbeelding? Wanneer heeft uw afbeelding de optimale kwaliteit? Wij helpen u graag met het ontwerpen van die perfecte Facebook profiel afbeelding. De prijs daarvoor is nog eens erg laag ook, namelijk slechts 12,50 euro!


 • » Facebook advertentie banner ( Per stuk )

  Wilt u uw berichten/advertenties op Facebook in stijl plaatsen? Wij ontwerpen een Facebook advertentie banner waarmee u in stijl de advertentie kunt plaatsen op uw Facebookpagina! Promoot uw product of dienst met een fraaie Facebook advertentie banner. Val op door een professioneel ontworpen Facebook advertentie banner. De prijs is slechts 15,00 euro!


 • » Twitter achtergrond ( Per stuk )

  Een Twitter achtergrond ontwerpen is niet zo eenvoudig, zeker niet voor degenen die nog nooit eerder een dergelijke afbeelding hebben ontworpen. U wilt immers dat uw Twitter achtergrond er op alle schermen netjes uitziet. Gelukkig kan Voordelige-Banners.nl voor u een prachtige Twitter achtergrond ontwerpen en dat voor maar 17,50 euro!


 • » Twitter profiel afbeelding ( Per stuk )

  Net als voor Facebook kunt u ook voor Twitter een profiel afbeelding selecteren. Het is belangrijk om een Twitter profiel afbeelding meteen duidelijk te laten maken met wie of wat uw volgers te maken hebben. Dat is echter niet makkelijk, aangezien zij een erg kleine afbeelding te zien krijgen. Laat daarom door ons uw Twitter profiel afbeelding ontwerpen voor slechts 12,50 euro!


 • » E-cover ( Per stuk )

  Steeds vaker worden er e-books geschreven. Om een e-book succesvol aan de man te brengen, is het aan te raden om een mooie, pakkende cover, een zogenaamde e-cover, te ontwerpen voor uw e-book. Meestal is zo'n e-cover in 3D ontworpen, wat u waarschijnlijk zelf niet kunt realiseren. Wij kunnen dat echter wel en doen dat voor maar 22,50 euro!


 • » QR-Code afbeelding ( Per stuk )

  U heeft vast wel eens een QR-code gezien: een vreemde afbeelding die u kunt scannen met uw smartphone om vervolgens bijvoorbeeld te worden verwezen naar een website. Met een QR-code afbeelding kunt u veel informatie doorgeven. Zo kunt u een compleet visitekaartje verstoppen in een QR-code. Wilt u ook een eigen QR-code? Laat dan voor 10,00 euro een QR-code afbeelding maken door Voordelige-Banners.nl!


 • » Overige Grafische Media

  Voordelige-Banners kan meer grafische ontwerpen voor u realiseren. Heeft u vragen over een product/ontwerp wat hier niet bij staat in de prijslijst? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

Volg voordelige-banners.nl op social media en maak kans op een gratis banner !