Twitter achtergrond

Twitterachtergrond

 

 

De achtergrond bij de boodschap is cruciaal

Twitteren, een geweldige manier van communiceren, juist ook voor ondernemers. Heel lastig soms ook, want hoe krijg je jouw boodschap goed verpakt in slechts 140 tekens? Er is echter een element aan Twitter dat nog steeds wordt onderschat: de Twitterachtergrond. Veel ondernemers denken dat ze zich hier helemaal niet druk om hoeven te maken, fout! Een slechte Twitterachtergrond kan de boodschap onbedoeld torpederen. Voordelige-banners.nl is zich hier van bewust en helpt ondernemers om dit probleem te tackelen. Met op maat gemaakte Twitterachtergronden zorgen wij ervoor dat uw boodschap scherp en helder overkomt bij uw doelgroep.
 

Waarom is een Twitterachtergrond zo belangrijk?

Je zou misschien denken dat een Twitterachtergrond helemaal niet ter zake doet. Dit is echter niet het geval en dat komt door een verschijnsel dat priming wordt genoemd. Door zaken op de achtergrond kan de mening van iemand beïnvloed worden. In dit geval dus door de Twitterachtergrond. Als deze achtergrond ergernis oproept bij de lezer zal hij uw product of dienst negatief beoordelen. Concreet betekent dat dat u een potentiële klant misloopt. Andersom werkt dit op dezelfde manier. Is uw Twitterachtergrond aansprekend dan zal uw doelgroep meer van u willen lezen.
 

Met kennis van uw achtergrond maken wij een achtergrond

Bij voordelige-banners.nl zijn wij graag op de hoogte van uw wensen en verwachtingen. Op deze manier is het voor ons eenvoudiger om een juiste Twitterachtergrond voor u te ontwerpen. Degene met de meeste kennis over uw onderneming bent u natuurlijk zelf. Daarom bent u degene die beslist of een ontwerp voldoet of niet. Dat vinden wij logisch!
 
 
 
 

Volg voordelige-banners.nl op social media en maak kans op een gratis banner !