Werkwijze Voordelige-Banners.nlIn een aantal eenvoudige stappen je banner bestellen

Voordelige-Banners 468x60
 • Plaats uw bestelling

  Het bestellen van uw banner start natuurlijk met het plaatsen van de bestelling. Gebruik daarvoor ons bestelformulier. Vul uw gegevens zoals uw (bedrijfs)naam, uw emailadres, telefoonnummer en website in. Geef daarnaast aan hoeveel producten u af wenst te nemen en het formaat hiervan. Door bestanden bij te voegen met daarin bijvoorbeeld uw voorkeuren of voorbeelden van designs die u aanspreken, helpt u ons een beeld te krijgen van uw idee over het design. Indien u beschikt over een kortingscode kunt u die invullen tijdens het plaatsen van uw bestelling. Deze korting zal in uw factuur verrekend worden en zal niet weergegeven worden in het bestelformulier. U ontvangt per mail een kopie van uw bestelling.

 • Wij maken een eerste opzet

  Op basis van de gegevens die u ons heeft aangeleverd zullen we een eerste opzet voor u maken. We gebruiken daarbij vooral de documenten die u ons heeft aangeleverd, dus probeer zo concreet mogelijk te zijn over waar u naar op zoek bent. Wanneer het ons op basis van de door u aangeleverde stukken onvoldoende duidelijk is, zullen we uiteraard contact met u opnemen. Wij zetten onze passie, ervaring en professionaliteit in om tot een gedegen eerste opzet te komen, die u hopelijk zo goed mogelijk aan zal spreken.

 • Evaluatie over het ontworpen product

  Vervolgens komt de bal opnieuw bij u te liggen, aangezien wij graag van u horen wat u vindt van het design dat we voor u hebben ontworpen. U kunt ons aangeven wat u graag anders zou zien in het ontwerp, of welke elementen u juist aan weten te spreken. Op basis van die feedback gaan we opnieuw aan de slag met uw design, zodat dit volledig aan zal sluiten bij uw wensen. Hoe meer specifieke feedback u ons tijdens deze stap kunt geven, des te beter zal het design uiteindelijk aansluiten bij het ontwerp dat u voor ogen heeft.

 • Betaling en oplevering product

  Zodra u volledig tevreden bent met het design zoals we dat voor u hebben ontworpen verstrekken we u onze gegevens, zodat u de betaling kunt voldoen. Wij zullen u het product opleveren wanneer wij de betaling van u hebben ontvangen. U krijgt van ons de gekozen bestanden toegestuurd ( geen werkbestanden ), waardoor u daar gebruik van kunt maken op de manier die u wenst. We starten pas met deze stap wanneer u volledig tevreden bent, aangezien we werken met een 'no cure, no pay'-garantie. Na oplevering horen we natuurlijk graag van u wat het resultaat van uw design is en of we u nog ergens anders mee van dienst kunnen zijn.


Ik wil een banner bestellen!Volg voordelige-banners.nl op social media en maak kans op een gratis banner !